Voetenhoofd

Wat een vreemde foto! Het lijkt alsof deze persoon een voet heeft in plaats van een gezicht. Maar schrik niet, het is maar een optische illusie. Deze turnster is flexibel genoeg om haar nek volledig uit het zicht te buigen. Haar linkerbeen is gebogen, waardoor het lijkt alsof haar voet recht uit haar borst komt.

Miniatuur auto’s

Op deze foto lijkt het alsof de persoon op de foto met een miniatuurauto speelt. Maar in werkelijkheid hangt de persoon uit een raam dat zich meerdere verdiepingen boven de parkeerplaats bevindt. De fotograaf moet hem verteld hebben zijn hand zo en zo te bewegen, want het eindresultaat is perfect getimed en creëert een geweldige optische illusie.

Wasbakgezicht

Op het eerste gezicht lijkt de foto hierboven een gezicht te tonen dat gemaakt is van metalen onderdelen, maar als je beter kijkt zie je dat het eigenlijk een kraan is die op een gezicht lijkt. We weten niet zeker of de ontwerper dit in gedachten had toen hij de blauwdruk voor de kraan ontwierp, maar het zorgt in ieder geval voor een grappig tafereel!

Bubbelbril

Deze foto is perfect getimed! Het lijkt alsof de bubbels eigenlijk brilglazen zijn. Als de foto slechts een milliseconde later was genomen, zou de illusie verbroken zijn. Dit is een foto waar ze met plezier op zal terugkijken. Heb jij ook jeugdfoto’s die net zo grappig zijn als deze?

Grappig voetbalgezicht

Deze foto is perfect getimed, zodat het lijkt alsof de voetballer een voetbal boven zijn nek heeft, in plaats van een hoofd zoals iedereen. Misschien speelt hij al zo lang voetbal dat hij erin geslaagd is de bal te worden. Wat het ook is, het is een hilarische foto.

Eng!

Oef, dit deed ons schrikken op het eerste zicht. Pas als je beter kijkt, besef je dat je niet naar het gezicht van de slapende persoon kijkt, maar naar de achterflap van het tijdschrift dat ze aan het lezen was. Wat een opluchting! We zijn er zeker van dat ze deze foto erg grappig zal vinden, als degene die hem genomen heeft hem aan haar laat zien.

Wat is dit voor gedrocht!?

Is dit een misgelopen wetenschappelijk experiment? Is deze hond wakker geworden in een menselijk lichaam? Nee, gelukkig is het gewoon een optische illusie. De man omhelst zijn hond, die zijn hoofd zo naar links heeft gedraaid dat het lijkt alsof hij precies op de schouders van zijn baasje past.

Panty

Het zal je verbazen dat de persoon op de volgende pagina eigenlijk geen panty draagt. Je ziet namelijk de schaduw van de tafel! Het lijkt een zonnige dag te worden, dus we hopen dat de persoon aan wie dit been toebehoort eraan gedacht heeft zich in te smeren met zonnecrème. Anders zou hij of zij wel eens kunnen verbranden in de vorm van een panty.

Superlange arm

Nee, deze jongen heeft geen extreem lange arm. Het ziet er alleen zo uit. Er zit een tweede kind onder de tafel, wiens onderarm perfect gepositioneerd is zodat het lijkt alsof hij uit de arm van het eerste kind steekt. Een perfect getimede foto die voor een hilarische optische illusie zorgt!

Hoeveel gekleurde ballen tel jij?

Op het eerste gezicht zou je denken dat deze drie mensen allemaal op een gekleurde bal zitten, maar dan heb je het mis. De eerste vrouw draagt een rok die dezelfde kleur heeft als de rode bal. Het duurde even voor we het zagen, maar nu we het weten, kunnen we de illusie in ons hoofd niet meer nabootsen. Het is grappig hoe ze op die manier werken.

Paardje rijden?

Wow! Deze was moeilijk te doorgronden. Het is zo perfect getimed dat het mysterie van de illusie zichzelf niet te veel prijsgeeft. Maar we denken dat we eindelijk weten hoe het werkt. Op de jurk van de vrouw links zijn zwarte strepen te zien, die perfect aansluiten bij de broek van de man. Zijn hand is geplaatst op de reling, die op dezelfde hoogte is als de schouder van de vrouw

Wolkenijs

Dit kind moet zijn ijsje hebben laten vallen, waarna hij besloot om dit probleem op een super creatieve manier op te lossen. Wolken lijken een beetje op ijsjes, vind je ook niet? Helaas voor hem… Ze bieden niet veel voeding. We zijn er zeker van dat hij er snel na het nemen van deze foto achter kwam.

Snorremans

Deze WWE worstelaar besloot een houdgreep toe te passen en eindigde met een snor. De arm van zijn tegenstander, met een tatoeage van een snor, stond perfect op één lijn met zijn gezicht op het moment dat deze foto werd genomen. Het ziet er hilarisch uit! Misschien zorgt deze foto ervoor dat hij er in de toekomst toch een laat groeien.

Sixpack poesje

Deze kat heeft niet echt een sixpack. Hij sprong gewoon in een zak, zoals katten doen, waarna zijn gezichtje perfect uitgelijnd was met het model op de zijkant van de zak. Misschien zal het zien van deze foto de kat inspireren om te gaan sporten. Wie weet?

Wolken uitblazen

Op deze foto lijkt het alsof het standbeeld de wolk creëert door op zijn hoorn te blazen. Het is echter gewoon een slimme truc waarbij de fotograaf de perfecte hoek koos om deze foto te nemen. We werden bijna voor de gek gehouden! Het is een geweldige foto die je echt twee keer doet kijken.

“Blijf daar staan”

Boeddha is blijkbaar geen grote fan van vliegtuigen, want hij koos ervoor om er een uit de lucht te plukken. Of vliegt het vliegtuig gewoon voorbij en werd het op het juiste moment gefotografeerd? We laten het aan jou over om dat te beoordelen. Wat denk jij dat hier aan de hand is?

Vissengezicht

We hebben al veel foto’s gezien waarop het leek alsof iemands gezicht was vervangen door een ander voorwerp. Hier is er nog een die onze favoriet is. Het lijkt wel of deze vis de koning van de oceaan is, met een menselijk lichaam waar zijn vrienden dat niet hebben. Maar helaas is het weer een perfect getimede foto waarop een vis langs een duiker zwemt.

Hooghouden met de zon

Deze persoon heeft deze foto perfect opgezet. Het lijkt alsof hij voetbalt met de ondergaande zon. Gelukkig is dit niet echt, anders zou zijn voet een lelijke brandwond hebben opgelopen. Wat een creatieve manier om een foto van de zonsondergang te maken! Goed gedaan, meneer de voetballer.

Einde der tijden

Deze foto lijkt op het einde der tijden. Links op de foto zie je een kerk, terwijl daarachter twee hoorns vanachter de wolken tevoorschijn lijken te komen. Gelukkig was dit niet de duivel, maar gewoon een toeval gevangen door de ondergaande zon. Stel je voor hoe bang de priesters geweest moeten zijn…

Hondengezicht

Ze zeggen dat honden op hun baasjes lijken en omgekeerd, maar deze foto brengt dat concept tot het uiterste. Het duurde even voor we het zagen, maar nu kunnen we duidelijk concluderen dat het de onderkant van het hondengezicht is dat perfect is uitgelijnd met het gezicht van zijn baasje. Wat een grappige foto!

Mier vs helikopter

Nee, dit is niet de nieuwste Godzilla spinoff. De mier op de beker staat op de voorgrond, terwijl de helikopter door de achtergrond vliegt. Het veroorzaakt een waanzinnige optische illusie die de strijd aan kan met de beste CGI die Hollywood te bieden heeft. Degene die deze foto nam, moet er erg trots op zijn!

Oog?

Op het eerste gezicht lijkt deze foto een oog te tonen. Het lijkt vrij duidelijk te zijn. Maar dan kijk je beter en opeens zie je dat het eigenlijk een afvoer is. Het is gek hoe twee dingen zo verschillend kunnen zijn en toch zo op elkaar kunnen lijken. Een zeer goed gemaakte foto die je even aan je ogen doet twijfelen.

Koe houding

Dit is geen fancy, onmogelijk lijkende yogahouding. Het is eigenlijk een combinatie van twee mensen, die er door de timing van de foto uitzien alsof ze aan elkaar vastzitten. Het kan even duren voor je door hebt wie wie is, maar uiteindelijk kom je er wel achter!

Zensationale golf

Deze persoon dacht dat ze wat tijd voor zichzelf had. Ze was aan het mediteren op het strand en probeerde het Nirvana te bereiken, toen een enorme golf over haar heen raasde. De fotograaf wist dat het eraan kwam en nam op het juiste moment een foto.

Onverwachte fotobomb

De dame op de foto nam gewoon een foto van haar outfit, omdat ze dacht dat ze er leuk uitzag. Ze had niet verwacht dat ze haar hond tegelijkertijd op zo’n dramatische manier zou fotograferen. Stel je voor dat je je omdraait en hem zo achter de glazen ramen ziet. Brrr.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *